MANDURA

Tenni kell mindenért, ha van célod akkor van mit tenni!

Áttekintés
Miért kapcsolati marketing?
Pénzügyi lehetõség:

Ugyan a Mandura számos táplálkozási elõnnyel jár, egyik fõ célunk az, hogy az embereknek és családjaiknak javítsa az anyagi helyzetét úgy, hogy ne veszítsék szem elõl az élet legfontosabb dolgait.

Legtöbben közülünk tudjuk, hogy milyen könnyen talál magának az ember úgy munkát, hogy nem marad szabadideje és még a számlákat is alig lehet kifizetni a kapott fizetésbõl. Valójában nehéz olyan embert találnunk, aki ne keresne, vagy nem lenne számára érdekes egyfajta kiegészítõ jövedelem, legyen az kiegészítés a nyugdíjas évekre , vagy adomány egy nonprofit szervezetnek, vagy kölcsönök visszafizetése, vagy jövõbeni tanulmányok finanszírozása, vagy csak az áhított álomvakáció eléréséhez egy lépés. A kapcsolati marketinggel gyorsan elérhetõ a plusz jövedelem és a több szabadidõ, vagyis mi ezért nagy odafigyeléssel ezt választottuk a Mandurának.

Független Üzlettulajdonos (IBO)

Egy új üzletbeindítása néhány ember részére kihívást, míg másoknak túl nagy terhet jelent. Számtalan hátrány ötlik fel. Egy kisvállalkozás beindítása többnyire bérkorlátokkal jár és mindemellett az alkalmazottak felvételének, a fejlesztésnek, a pénzügyeknek és a kiszállításnak a felelõssége is terheli az embert.

Ezen nehézségek leküzdésére egyértelmũ alternatívát jelent a kapcsolati marketing. A kapcsolati marketing lehetõséget teremt egy saját vállalkozás beindításához és ezáltal egy kiegészítõ jövedelemforrás menedzseléséhez úgy, hogy a riasztó nehézségeket megsemmisíti és a saját vállalkozás beindításával játó adózási elonyöket kínálja.

Mandura megosztása másokkal:

A Manduránál, mi hiszünk a termékben és meg akarjuk osztani annak elõnyeit annyi emberrel, amennyivel csak lehetséges.

Egyszerũen: az egészség és az anyagi elõnyök megosztása másokkal nemcsak nekik segít, hanem Önnek is. Ez egy õszinte módja a jólét terjesztésének! Próbálja ki, és ha valami oknál fogva nem teljesen elégedett a Mandurával és a ritka lehetõséggel, amelyet kínálunk, visszaküldheti az Ön által megrendelt elsõ csomagot a vásárlástól számítva 30 napon belül, és mi visszafizetjük a teljes vételárat.


Kompenzációs Terv / Juttatások
Egy vonal. Egy csapat. Egy vízió.
A kapcsolati marketingben tipikusan a képviselõket, a terjesztõket vagy tagokat egyszerũen a cég eszközeinek tekintik, és a beavatottak csak egy kis százaléka jut jelentõs elõnyökhöz kemény munkájáért cserébe. A Manduránál különös megfontolásból választottuk a Független Üzlettulajdonos (IBO) címet azok számára, akik a termékeink továbbértékesítésében játszanak szerepet. Az IBO-k nem a Mandura eszközei, hanem a Mandura éppen értük létezik. Elköteleztük magunkat, hogy olyan javadalmazási rendszert dolgozunk ki, amely az IBO-k sikerének kedvez.

A Mandura a világon az elsõ olyan cég, amely egy ún. Egyeneságú Mátrixot alkalmaz javadalmazási rendszerében. Ezzel a forradalmi rendszerrel, amint egy egyén Mandura IBO-vá regisztrál, az összes többi õt követõ IBO regisztráló is az õ csapatába is fog tartozni függetlenül attól, ki szponzorálta az új IBO-t. Mi a Manduránál azt akarjuk, hogy Ön megértse, merre mennek a jutalékok.

Ezt tudva Önnek a lehetõ legnagyobb esélye megvan rá, hogy ezzel a fantasztikus termékkel sikeres legyen. A Mandura javadalmazási rendszerét úgy dolgoztuk ki, hogy az IBO-nak nagyobb lehessen a bevétele, mint a kiadásai. Mennyivel?

Ez csak és kizárólag Önön múlik! A mi célunk az, hogy maximálisan felkészítsük Önt, hogy sikeres legyen.

A Mandura Egyeneságú Mátrix javadalmazási rendszerével hét különbözõ módot dolgoztunk ki, hogy Ön bevételhez jusson és prosperáljon ezzel az egyedülálló lehetõséggel. 

E-mail: szegedi.csaba6@gmail.com

Skype: szegedi.csaba1

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 2
Heti: 20
Havi: 22
Össz.: 6 803

Látogatottság növelés
Oldal: Marketing terv!
MANDURA - © 2008 - 2019 - mandura-juice.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »