MANDURA

Tenni kell mindenért, ha van célod akkor van mit tenni!


Acai berry


Az amazóniai bennszülött törzsek az „élet fájaként" tisztelték az Açai-t, évszázadokon át használták, termesztették ültetvényeiken és fogyasztották, mely balzsamként hatott egészségi állapotukra.

Az amazóniai bennszülöttek állítólag harcba indulásuk előtt fogyasztották a dzsúszt, erejüket, állóképességüket fokozva általa. Helyi legendák mágikus erőt tulajdonítottak az italnak, mely fokozza a szexuális vágyat és teljesítőképességet. Egyetlen gyümölcs sem képes antioxidánsai, telítetlen zsírsavai révén oly mértékű energiát felhalmozni, mint a Synergy Mistica erőteljes gyümölcskeverék itala, fogyasztása során felvértezve, erősítve a test életenergiáját, védekező erejét. Az ízletes, finom Mistica brazíliai açai ital arra késztet, hogy minden napunkat vele fejezzük be.

A gyümölcs egészségügyi jelentősége

Valamennyien hallottunk a szabad gyökök egészségre káros hatásairól. A szabad gyökök mindenhol jelen vannak, ételeink fogyasztása közben és a beszívott levegőben, támadják védekező mechanizmusunkat, immunrendszerünket. Az açai bogyó és a Mistica-ban található többi gyümölcs az anthocyaninok természetes elegye. Az anthocyaninok nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű, pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják szervezetünk keringési és cardiovascularis folyamatait.

Az erőteljes antioxidánsokon kívül az açai esszenciális zsírsavakat, aminosavakat, növényi szterineket is tartalmaz, amik vegyileg magukhoz kötik a koleszterint. A szterin segít fenntartani a normális koleszterin szintet, szabályozza termelődésének volumenét. Segíti a prosztata és az egész immunrendszer helyes működését.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 2
Heti: 18
Havi: 20
Össz.: 6 801

Látogatottság növelés
Oldal: Acai berry
MANDURA - © 2008 - 2019 - mandura-juice.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »